Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия Има случаи, в които електронни устройства, които са

...
Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия Има случаи, в които електронни устройства, които са
Коментари Харесай

Министър Вълчев: Изчезват електронни устройства, дадени на ученици, ще ги търсим по заложните къщи

Редактор: 

e-mail: 

кадър Нова телевизия 

Има случаи, в които електронни устройства, които са дадени на възпитаници от учебните заведения, са изчезнали. „ Ще ги търсят по заложните къщи “, това сподели в студиото на Нова малкия екран просветителният министър Красимир Вълчев.

Той посочи, че към този момент откритият случай е един. Вълчев заяви също, че до края на годината ще има 100 нови мобилни устройства, които ще са обезпечени за образованието. Между 35 000 и 40 000 деца няма да се включат дейно в онлайн образованието. Част от аргументите не са единствено неналичието на устройства и интернет, само че и поради неналичието на отношение към образованието. Над 10 % са децата, които не посещават постоянно учебно заведение, заяви той.

Министърът разгласи също, че за учениците от 1 до 3 клас и от 4 до 6 клас ще има удължение на образователната година с две седмици. В взаимозависимост от това какво образование водят те, те ще бъдат употребявани или за наваксване на материала, или за планове и екскурзии.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР